LISA Verkoop

Makkelijk verkopen met de LISA ERP-software voor de voedingssector

LISA Verkoop vindt z’n vaste plek binnen de complete ERP-software voor de voedingssector. Dankzij de koppeling met andere modules, zet een nieuwe verkoop een nieuw proces in gang – van de opmaak van een werkorder over een voorraadupdate tot de uiteindelijke facturatie.

Het order komt binnen via EDI of een externe webshop, maar ook de manuele input gaat makkelijk en snel. Daarnaast zitten verkoopscontracten en de configuratie van diverse tools vervat in de verkoopsmodule van de ERP-software voor de voedingssector.

Handige functies in LISA Verkoop

Kortingen & promo’s: 
Een promo voor een specifieke klantengroep of aan één klant een extra korting geven? Alles kan! Ook specifieke promotieperiodes geef je makkelijk in.
Rittenbeheer: 
Het order wordt automatisch op de juiste rit geplaatst a.d.h.v. de overeenkomstige expeditie- of leverdatum. De tool voor volumeberekening zorgt dat ritten optimaal worden beheerd.
Picking: 
Stel alles in via een intuïtieve touchscreen op de vloer, al dan niet gekoppeld aan een weegschaal en barcodescanner. Verkies je picking via magazijnscanners? Dan bepaalt LISA de optimale route uitgaande van bijvoorbeeld de houdbaarheid. Een besparing op tijd, geld én foutenlast!
Koppeling andere modules: 
Het leeggoedbeheer bij een verkoop bijhouden? Het systeem gaat automatisch factureren of stuurt een update naar LISA Voorraad. Voor de opmaak van de effectieve facturen geeft LISA Verkoop alle nodige gegevens rechtstreeks door aan LISA Financieel.
Overzichtelijke rapportering: 
LISA zorgt voor een duidelijk overzicht van de goederenstroom via diverse rapporten en consultatieschermen. Weekly sales, verkoopstotalen, totalen via korting en promo’s, … in deze ERP-software voor de voedingssector vind je een schat aan financiële informatie!
LISA Verkoop NL

LISA Verkoop als echte meerwaarde

Benieuwd wat LISA voor jou kan doen?

Geef ons vrijblijvend een seintje en we bezorgen je alle informatie!