LISA Truck

LIS Atruck loginscherm

Leveringen digitaliseren en automatiseren met LISA Truck

Een chauffeur op pad sturen met 30 papieren leverbonnen om die onderweg aan te vullen en achteraf te digitaliseren op kantoor? Dat is verleden tijd dankzij LISA Truck!

De handige applicatie verzamelt alle info – van routes over pakbonnen tot terugname leeggoed – én staat rechtstreeks in verbinding met LISA ERP.

Tablet als bijrijder

LISA Truck werkt optimaal op tablets met een simkaart. Zo is er een realtime-verbinding met LISA ERP. Een extra stop toevoegen vanop kantoor? Of als chauffeur het meegenomen leeggoed meteen registreren? Dat is kinderspel.

De app toont de chauffeur een duidelijk overzicht van alle stops. De route die in LISA bepaald is wordt duidelijk weergegeven aan de chauffeur en per stop zijn er een aantal features:

Uitgebreide infofiche: klassieke informatie (adres, telefoonnummer, …) zie je in één oogopslag, alsook eventuele aandachtspunten zoals afleverinstructies, ...
Interactieve tools: de chauffeur kan vanuit de applicatie zijn navigatie naar voorkeur opstarten, en door het mogelijk te maken aankomst- en vertrektijden te registreren is de exacte levertijd gekend.
Te leveren goederen: een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de goederen die elke klant verwacht
Opmerkingen: een beschadigde doos of andere extra info kan de chauffeur hier gemakkelijk melden.
Leeggoed: 60 kratten en 15 paletten? De chauffeur duidt het meegenomen leeggoed aan en de gegevens vloeien instant terug naar LISA.

Altijd in evolutie

We werken constant aan nieuwe features om LISA Truck nog optimaler te benutten. Klanten op de tablet laten aftekenen voor ontvangst, een fototool om een beschadiging of afleverplaats vast te leggen, geretourneerde producten registreren, … LISA Truck is on a roll!

Troeven van LISA Truck

Altijd up-to-date: de realtime verbinding met LISA ERP verzekert zowel de chauffeur als de collega’s op kantoor van de meest actuele informatie.
Go paperless: geen papieren planning of pakbonnen meer nodig.
Helder overzicht: chauffeurs beschikken altijd over een optimale routeplanning en hebben alle informatie op zak.
Makkelijk aanpassen: nieuwe leverinformatie of een extra stop toevoegen is zo gebeurd.
Optimale werking: de rechtstreekse input van levertijden, teruggenomen leeggoed en andere info betekent heel wat tijdwinst.

Ook op weg met LISA Truck?

We stippelen graag de optimale route met je uit.

Benieuwd wat LISA voor jou kan doen?

Geef ons vrijblijvend een seintje en we bezorgen je alle informatie!