LISA Aankoop

Overzichtelijk aankopen dankzij het ERP-pakket met focus op de voedingsindustrie

Je aankooptransacties optimaal en efficiënt laten verlopen? LISA Aankoop is je geknipte partner! De module zorgt er niet alleen voor dat de aankoper altijd over de juiste leveranciersinformatie beschikt, het laat ook toe om artikelen van leveranciers onderling te vergelijken.

LISA Aankoop is één van de modules uit ons LISA ERP-pakket voor de voedingsindustrie. Dankzij de vlotte wisselwerking over de modules heen, draagt LISA Aankoop bovendien bij tot o.a. een vlot voorraadbeheer en een efficiënte boekhouding.

LISA Aankoop in een notendop

Correcte leveranciersinfo: 
Een artikel bestellen of offertes opvragen? LISA Aankoop toont alle mogelijke leveranciers met een volledige leveranciersevaluatie.
Accurate voorraden: 
Check vlot welke goederen zich rond de minimum- of maximumvoorraad bevinden. Bovendien kan LISA bestelvoorstellen genereren wanneer bepaalde voorraden de minimumgrens hebben bereikt.
Ingenieuze goedkeuringsflow: 
Bepaal makkelijk wie investeringen mag doen, wie voor welke afdeling mag bestellen, wie welke bestellingen kan raadplegen, … met dit ERP-pakket met focus op de voedingsindustrie zet je altijd de juiste persoon op de juiste plek.
Snelle ingave: 
De ontvangst van de aankopen kan gebeuren via touchscreens of magazijnscanners. De producten zitten dan automatisch in de stock en het traceren kan starten. Ook leeggoed en andere kwaliteitsparameters kunnen worden geregistreerd.
LISA Aankoop

LISA Aankoop als best buddy van LISA Financieel en LISA Voorraad

LISA Aankoop maakt deel uit van het complete LISA ERP-pakket voor de voedingsindustrie. Het is bovendien volledig geïntegreerd met LISA Financieel, wat tal van voordelen met zich meebrengt.

Zo kan een aankoopfactuur – na controle met het order – automatisch ingeboekt worden en via de DMS-module bovendien ook gedigitaliseerd. De gegevens van de aankopen kunnen op hun beurt automatisch in de kostprijsberekening worden geïntegreerd.

Voorraadfluctuaties
worden nauwkeurig opgevolgd. Het resultaat is een minimale voorraadkost en een uiterst vlotte productdoorstroming. Dankzij specifiek features (zoals de mogelijkheid om een lijst te maken met de nog te ontvangen facturen), kan LISA Financieel rekening houden met eventuele voorraadschommelingen in het maandoverzicht.

LISA Aankoop in de praktijk

Benieuwd wat LISA voor jou kan doen?

Geef ons vrijblijvend een seintje en we bezorgen je alle informatie!