LISA Productie

Gespecialiseerde ERP-software voor productie

Doorheen de jaren legden we ons toe op productiebedrijven in diverse sectoren. Die doorgedreven kennis ligt aan de basis van onze ERP-software voor productie. LISA Productie is een modulair pakket dat alle productieprocessen efficiënter en voordeliger laat verlopen, zonder de goederenflow drastisch aan te passen.

Werk je op order of op stock? LISA Productie gaat altijd mee op jouw ritme. Alle productiestappen worden getoond en je behoudt een globaal overzicht over de capaciteit. Er is zelfs een mogelijkheid om de productietijd te registreren en het team zo optimaal mogelijk in te zetten. Dankzij de integratie met de andere modules van de LISA ERP-software verloopt de productie uiterst vlot en efficiënt!

LISA Productie NL
Productie

Vlot werkorders genereren

LISA Productie kan automatisch werkordervoorstellen opmaken volgens de werking van jouw bedrijf. Werk je op bestelling? Dan baseert LISA zich op info uit de verkoopmodule. Voor bedrijven die volgens voorraad werken, haalt LISA de info uit de voorraadmodule. Is de minimumvoorraad bijna uitgeput? Dan stelt LISA Productie een werkorder voor. Natuurlijk kan je ook manueel werkorders aanmaken of zelf de hoeveelheden, datum en tijd aanpassen.

Het werkorder wordt na goedkeuring vrijgegeven en is vanaf dan te zien op jobschermen en RF-scanners voor de operatoren. Ook nevenproducten, eventueel rework en kwaliteitsparameters kunnen in het systeem worden geregistreerd. Zo is de tracing en voorraadsituatie altijd accuraat en volledig.

Jobscherm vondelmolen

Intuïtieve productieplanning

Van schoonmaak over koelingsprocessen tot de ombouw van een lijn, met LISA Productie behoud je altijd het overzicht. Je ziet bijvoorbeeld hoe lang een lijn zal stilstaan bij een verpakkingswissel.

De planningstool doet zelf optimale voorstellen in een gebruiksvriendelijk grafisch planningsbord. Orders verslepen van dag of productielijn gaat heel intuïtief en volgens beschikbaarheid.

Merkt LISA Productie een tekort op aan een bepaald artikel? Dan krijg je automatisch een e-mail. Ook wanneer meer grondstoffen nodig zijn of een levertermijn nadert, brengt LISA je op de hoogte. Kortom, dankzij de LISA ERP-software loopt je productie op wieltjes!

LISA Productie concreet toegepast

Benieuwd wat LISA voor jou kan doen?

Geef ons vrijblijvend een seintje en we bezorgen je alle informatie!