Over CCE

CCE: een team van experts

Claerhout Computer Engineering, kortweg CCE, is al meer dan 30 jaar actief in IT. Doorheen de jaren werkten we o.a. ons modulair ERP-pakket LISA uit en bouwden we aan een ijzersterke reputatie bij onze meer dan 170 klanten. Nationale en internationale spelers, hoofdzakelijk in de voedingsindustrie. De talrijke en specifieke functionaliteiten maken van LISA hun geknipte ERP-partner.

Het 50-koppig CCE-team zet dag in, dag uit hun jarenlange ervaring in om het de klanten makkelijker te maken door met LISA hun dagelijkse activiteiten efficiënt uit te voeren. In onze R&D-afdeling worden de functionaliteiten van LISA verfijnd. Het ontwikkelingsteam zorgt voor de secure programmatie via onze betrouwbare technologie ‘Progress’ en ons CCE-framework. Alles gebeurt inhouse waardoor iedereen bij CCE het ERP-pakket tot in de kleinste details kent. Dat is onze garantie voor een snel antwoord op alle vragen, aan de telefoon of bij jou op de werkvloer.

Jouw project, onze doelgerichte aanpak!

Bij CCE denken we graag pragmatisch met je mee in de vorm van oplossingen. We implementeren systemen waarvan de methodes volledig afgestemd zijn op jouw specifieke werking. Onze projectopvolgers leiden je project in goede banen, van A tot voorbij Z. Hands-on en met kennis van zaken!

Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn. Geregeld peilt een onafhankelijk auditbureau naar de klantentevredenheid betreffende onze communicatie, geleverde producten, … Intussen behaalde CCE het Qfor kwaliteitslabel al voor de 7de opeenvolgende keer. Onze persoonlijke en innovatieve aanpak zit daar ongetwijfeld voor iets tussen!

Betere werkprocedures leiden niet alleen tot meer tevreden klanten, maar stellen de gebruikers tegelijkertijd in staat om te voldoen aan alle eisen van overheid en klanten.