Missie, visie & troeven

De Missie van CCE

Wij, CCE, optimaliseren bedrijfsprocessen voor kleine en middelgrote bedrijven binnen de brede voedingssector aan de hand van LISA, een modulaire totaaloplossing op maat geconfigureerd.

Als betrouwbare partner, hebben we een ervaren- en servicegericht team dat met jullie meedenkt én jullie digitale uitdagingen tijdig oplevert.

De Visie van CCE

Wij spreken de taal van de klant, door onze expertise en vakkennis van de sector. We blijven een toonaangevend en gedreven bedrijf dat inzet op groei van medewerkers en klanten. Onze organisatie ontwikkelt een aparte ondersteunende dienst om het service-level op lange termijn te garanderen en onze klanten te blijven ontzorgen.

We bouwen verder aan een intuïtief en eenvoudig implementeerbaar pakket LISA, op een performante stabiele infrastructuur. LISA evolueert mee en krijgt regelmatig nieuwe versies. We bieden ze aan via een vlot migratie-pad. Daarnaast connecteert ze met externe perifere applicaties om het totaalpakket rijker te maken.

Wij hechten er belang aan dat ons team een goede work-life balance heeft en haar successen gevierd worden. We bouwen verder aan een fijne werkplek met een dynamische sfeer. Ons team is ambassadeur van CCE en haar product LISA.

Wij willen medewerkers laten groeien in hun competenties door frequente opleiding en kruisbestuiving in projecten. Daarnaast laten we ze mee evolueren in de nieuwe trends. Tenslotte streven we ernaar onze werving meer profielgericht te maken.

Samenwerken met CCE? Dit mag je verwachten - Onze waarden

KWALITEITKwaliteit is geen daad, het is een gewoonte.
KLANTGEDREVENHet is voor joú dat we het doen!
LOYALITEITLangdurige relaties met klant én medewerker.
SAMENWERKINGAlleen kunnen we niets, samen kunnen we zoveel meer.
BEKWAAMSamen realistische doelen vooropzetten en behalen.