Adequaat systeembeheer met Alfa Informatic

Alfa Informatic 2022

De continuïteit van alle LISA-processen garanderen? Dan is een goed systeembeheer essentieel. Alfa Informatic – het zusterbedrijf van CCE – biedt een stabiele en performante IT-infrastructuur in combinatie met een excellente support. Je hebt één aanspreekpunt voor je complete IT-project, zonder grijze zones tussen verschillende diensten. Hierdoor ben je zeker van snelle, stabiele oplossingen en een vlotte samenwerking.

Klik hier om onze partners te ontdekken!

Vertrouw op expertise

Alfa Informatic doet veel meer dan enkel systeembeheer. Je kunt ook vertrouwen op de jarenlange knowhow voor het ontwerp, de installatie en de beveiliging ervan. Alle medewerkers kunnen rekenen op maximale IT-mobiliteit en de nodige security op hun toestellen.

Elke oplossing is 100% op maat van de behoeften van de organisatie en gebruikers. Duikt er onverwachts een probleem op? De systeembeheerders staan 24/24 en 6 dagen per week tot je dienst! Support buiten de kantooruren en in het weekend is mogelijk met een Extended Support-contract.

Wat Alfa Informatic voor jou kan doen

ICT is meer dan ooit een essentiële factor binnen het reilen en zeilen van een bedrijf. Van systeembeheer tot je Office-pakket, Alfa Informatic werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde producten van innovatieve, maar gevestigde technologiepartners.

Alfa Informatic Netwerking Cloud Office 365 Security HP Apple HPE Samsung Aruba