Uitbreidingen voor LISA ERP

Externe koppelingen

Externe koppelingen

Dankzij diverse partnerships kunnen we jouw ERP koppelen aan externe tools zoals Isabel, EDI, DMS, weegschalen, webshop, etiketteermachines, … voor een vlotte workflow.

Lees meer
Infrastructuur

Infrastructuur

Een solide IT-systeem garandeert de continuïteit van de LISA-processen. Wij zorgen voor een complete oplossing, service inclusief!

Lees meer
Rapportering BI

Rapportering BI

Business Intelligence rapporten geven inzicht in bedrijfsdata via grafieken en tabellen. BI is gelinkt met LISA voor een compleet overzicht!

Lees meer
Mobility

Mobility

LISA op verplaatsing? Via mobiele apps en magazijnscanners kunnen diverse gegevens worden ingevoerd en geraadpleegd.

Lees meer
E-commerce

E-commerce

Een vlotte wisselwerking tussen je webshop en ERP zorgt voor up-to-date gegevens als basis van een gestroomlijnde service.

Lees meer

LISA, helemaal op jouw ritme

Dankzij de enorme uitbreidingsmogelijkheden biedt LISA een meerwaarde binnen elke onderneming. Er zijn heel specifieke koppelingen voor bv. slachthuizen, maar we bieden ook algemene tools die administratieve taken, zoals btw-aangiftes, digitale verwerking van aankoopfacturen, … makkelijker maken voor elk type bedrijf.

LISA kan een verlengstuk van je bedrijf zijn door uitbreidingen aan de webshop of met mobiele apps. Zo kan elke medewerker zijn of haar job efficiënt uitvoeren én is alle data in je ERP steeds 100% actueel!