Met LISA altijd alles bij de hand

Als orderpicker in het magazijn of als vertegenwoordiger onderweg, met de Mobility-tools binnen LISA heb je altijd correcte gegevens bij de hand! Bovendien is er ook de mogelijkheid om gegevens on-the-go in te geven zodat het ERP altijd up-to-date blijft!

Joriba scanning

Mobility-tools

Aankoopreceptie met magazijnscanners

De receptie van goederen gebeurt op de vloer via magazijnscanners. Het inscannen betekent ook meteen het inslaan van de stock en de start van de tracering. Zelfs eventueel leeggoed of bijkomende kwaliteitsparameters kunnen worden geregistreerd. Deze gegevens vormen de basis voor de leveranciersbeoordeling.

Bij ontvangst wordt meteen een palletetiket afgedrukt zodat de operator de goederen meteen op hun definitieve locatie kan plaatsen. Deze locatie kan eventueel door LISA worden voorgesteld.

Verkoopexpeditie met magazijnscanners

Picking kan uiterst efficiënt dankzij LISA. De optimale route in het magazijn wordt bepaald volgens het FEFO-principe en de vereiste commerciële houdbaarheid. De route verschijnt automatisch op de magazijnscanners. Deze methode bespaart niet alleen tijd en geld, ook de foutenlast wordt drastisch verminderd!

Mobiele applicatie voor vertegenwoordigers

Vertegenwoordigers hun klanten vlot laten opvolgen? Dankzij de mobiele applicatie kunnen ze onderweg openstaande orders, facturen, … raadplegen. Zelfs technische fiches hebben ze altijd bij de hand!

Het systeem kan aangeven welke klanten bezocht moeten worden. Bovendien kan het order meteen ingegeven worden en registreert de vertegenwoordiger ook CRM-activiteiten.

Rapportering device pexels mikael blomkvist 6476589

QlikSense voor BI-rapportage

Business Intelligence rapportage is ook mobiel mogelijk via onze tool QlikSense. Je kunt rapporteren vanuit verschillende LISA-modules, gewoon op je smartphone of tablet. Zo raadpleeg je snel accurate grafieken en tabellen, waar je ook bent!

Digitale goedkeuringsflow kelly sikkema D Ui Rgwr HKXI unsplash

Digitale goedkeuringsflow voor facturen

Goedkeuring nodig van verschillende personen om een factuur te betalen? Dat kan vanaf nu zonder rompslomp! Per leverancier of leveranciersgroep kunnen bepaalde goedkeurders of een goedkeurdersflow worden toegevoegd.

De goedkeurders ontvangen onmiddellijk of periodiek een rapport in hun mailbox met de goed te keuren documenten. Ook niet-LISA-gebruikers kunnen facturen digitaal goedkeuren. Dat kan via hun smartphone, tablet of de webapplicatie voor PC.