CCE certificaten

Onze inzet bekroond

Wij zetten ons elke dag voluit in om de beste technologieoplossingen te vinden voor elke klant. De verkregen certificaten vormen de kers op de taart. Een extra motivatie om te blijven inzetten op deze persoonlijke en doeltreffende aanpak.

Hieronder vind je een overzicht van alle behaalde certificaten.

Trots op Qfor

Decennialang tevreden klanten

Al 7 maal op rij behaalden wij het Qfor kwaliteitslabel voor klantentrevredenheid. Een extern auditbureau voert de peilingen uit voor dit driejaarlijks certificaat. Tijdens de audit worden diverse klanten geïnterviewd over topics als projectmanagement, kwaliteit van de consultants, hun algemene indruk …

We zijn heel trots dat klanten onze aanpak op vlak opleiding en advies zo sterk appreciëren! Ons werk werd in 2003, 2006, 2009, 2011, 2015, 2016, 2019 en 2022 door Qfor bekroond. Het meest recente certificaat kan je hier bekijken. Wist je trouwens dat je dankzij dit kwaliteitslabel een beroep kunt doen op de kmo-portefeuille bij CCE?

Enkele reacties uit het onderzoek

"Vóór een project start, wordt er altijd afgestemd tussen ons en CCE. De afspraken worden neergeschreven in een duidelijke overeenkomst."

"Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Er is een grote flexibiliteit en de CCE-consultants beschikken over de nodige kennis. Ze komen met oplossingen en ze challengen ons bovendien."