CCE doorheen de jaren

Gebouwlichtblauwelucht

Inspirerend verhaal van een innovatief familiebedrijf

Anno 1989… CCE wordt opgericht door Geert Claerhout. De eerste ontwikkeling: een financieel pakket op basis van de PROGRESS-technologie. De toon was gezet en CCE evolueerde in sneltempo tot een gezonde en innovatieve kmo.

In 1991 koos de Groep Albert Frère voor CCE als partner voor het ontwikkelen van hun eigen financiële applicatie. Tot op vandaag is deze operationeel. Nadien volgden er nog talrijke implementaties in de financiële wereld.

Alfa informatic

In de jaren 90 waren ook de eerste ERP-implementaties aan de beurt, hoofdzakelijk in de meubel- en voedingsindustrie. Deze laatste werd, samen met de financiële wereld, onze focus. Omdat klanten altijd zouden kunnen terugvallen op één vast aanspreekpunt voor ICT werd in ’91 ALFA INFORMATIC opgericht. Samen met deze IT-tak kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.

Lisaflash

Kwalitatieve technologie van eigen makelij

Door de jaren heen investeerde CCE heel wat resources om LISA-ERP naar het hoge niveau van vandaag te tillen. Het resultaat is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk ERP-pakket. Die jarenlange ervaring in de voedingssector zorgt er bovendien voor dat LISA geoptimaliseerd is volgens de noden die daar heersen.

Progress bijgeknipt

Al sinds de begindagen werken we met de PROGRESS-technologie. Een bewuste keuze, want zo kunnen al onze applicaties ontwikkeld worden binnen het eigen CCE-framework. De ontwikkelaar kan zich op die manier ten volle focussen op de businesslogica van de klant. Uiterst efficiënt en transparant!

Jan en Bo met totem

Familiale waarden als sterke basis

Geert Claerhout en Claudine De Seranno hebben CCE jarenlang geleid met veel passie. Zoon Jan en dochter Bo vervoegden het team in de jaren 2000 en op 1 mei 2016 was de tijd rijp om de fakkel over te nemen van hun ouders.

  • Na zijn hogere studies, doorliep Jan een uitgebreid traject doorheen het bedrijf. Van ontwikkelaar over consultant naar projectleider tot vandaag in zijn huidige functie. Dankzij zijn ervaring weet hij perfect wat er leeft bij CCE.
  • Als accountant en marketeer nam Bo de taken van haar moeder over: marketing, boekhouding, facturatie en personeelsadministratie.

Samen met hun gedreven team, gaan Jan en Bo elke dag voor de beste service voor alle klanten!