LISA Voorraad

2 BS h450

LISA voorraadbeheersoftware als rode draad in de productie

Dat LISA Voorraad een complete voorraadbeheersoftware vormt, is een understatement. LISA voldoet aan de strengste markteisen dankzij de verticale integratie over de modules heen.

Door die connectie met LISA Verkoop, LISA Productie en LISA Aankoop worden alle transacties correct geregistreerd en bijgehouden. Bovendien zijn er speciale features voor de voedingssector en kan de voorraadbeheersoftware tot op de vloer worden geïntegreerd. Een heel complete aanpak dus voor Lot & Traceability en de massabalans!

De grootste troeven van LISA als voorraadbeheersoftware

Geconnecteerd voorraadbeheer:
Het voorraadbeheer zit verweven doorheen het volledige ERP-systeem en over de verschillende vestigingen. Een transactie in LISA Verkoop, LISA Productie en LISA Aankoop is dus ook meteen zichtbaar in LISA Voorraad!
Vlot beheer tot op de vloer:
Actief voorraadbeheer is mogelijk dankzij LISA RF-scanning. Periodieke voorraadtellingen, een voorraadcorrectie of statuswijziging? Alles kan vanop de vloer worden ingegeven in de voorraadbeheersoftware.
Up-to-date voorraadwaardering:
Zijn de kostprijzen geactiveerd binnen het LISA ERP-pakket? Dan kan je eenvoudig periodieke rapporten trekken over de voorraadwaardering!
Dubbele eenheden:
Dit vormt een onontbeerlijk feature binnen de voedingssector. Koop je aan in kg en verkoop je in stuks? In LISA Voorraad hou je beide eenheden bij met eventueel notitie van variabel gewicht. Ook de uiterste verbruikdatum en commerciële houdbaarheid worden vlot geregistreerd.
Minimum stock: 
De minimum stock kan automatisch bepaald worden per artikel op basis van historisch verbruik, rekening houdend met de eventuele seizoenen.
Gebruiksvriendelijk in elke sector:
De uitgebreide mogelijkheden van de voorraadbeheersoftware maken LISA een musthave voor elke sector. Voeding, meubelen, distributie, … je voorraadbeheer was nog nooit zo rendabel!
LISA Voorraad NL

LISA Voorraad toegepast

Benieuwd wat LISA voor jou kan doen?

Geef ons vrijblijvend een seintje en we bezorgen je alle informatie!