Progress Software als basis voor CCE-applicaties

Technologie
Progress
Progress by numbers

CCE kiest al sinds dag één resoluut voor Progress Software. Al onze applicaties zijn volgens deze ontwikkelingsstandaard gebouwd. De jarenlange ervaring als Progress partner maakt van ons specialisten in deze programmeertaal en database!

Progress’s Mission: “To help enterprises thrive by providing the best platform and tools for building modern strategic business applications.”

Progress powers some of the most successful companies in the world

Waarom Progress Software?

Progress Software (NASDAQ:PRGS) wil het meest complete, robuuste en toekomstbestendige platform bieden voor de ontwikkeling, implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties. Een hele mondvol om te zeggen dat de Progress Software zeer complete oplossingen biedt!

De applicaties kunnen zowel lokaal als in de cloud worden gebruikt, en dat via elk type apparaat. Bovendien is de Progress Software eenvoudig te koppelen aan gegevensbronnen uit andere (cloud)applicaties.

Trotse Progress Partner

Progress is een productief ontwikkelplatform voor applicaties met lage beheerskosten. Progress Software is heel robuust en blijft constant innoveren op vlak van o.a. ‘big data’ en ‘software-as-a-service’. Logisch dat de 4 miljoen gebruikers wereldwijd nog dagelijks extra gezelschap krijgen!

Bovendien is Progress één van de weinige technologiebedrijven dat ‘opwaartse compatibiliteit’ nastreeft. Zo blijven de investeringen van de klanten gewaarborgd. Progress is trouwens heel betrokken bij haar klanten en partners. Mede daarom won Progress al 10 keer de Omega NorthFace prijs voor de beste klantenservice.

Al deze inspanningen zorgen dat wij volop durven bouwen op Progress Software. Als Progress Partner kunnen we jou de beste oplossingen aanbieden, vandaag én morgen!

Lowest administrative overhead and support costs in the industry and a faster ROI
70% fewer resources required than Oracle or Microsoft SQL databases
Requires little to no maintenance; no need for a full-time database administrator
Data storage costs up to 75% lower than other leading databases on the market
Partners develop applications 40% faster with a 30% cost savings - benefits passed directly on to you