Het was een leuk en boeiend weerzien met het hele CCE-team

CCE TEAM2022 GC De Kluize

‘Out of office’ wegens opleiding

Onze CCE-Kick Off 2022 startte met een opleiding rond e-mailmanagement. Coach Steven Vandenabeele leerde ons de knepen van het vak om efficiënt om te gaan met e-mail. We werden er attent op gemaakt van 'de 7 regels'. Zo kan er te snel of te traag worden geantwoord op een e-mail, gebruik van ‘to:’, ‘cc:’ en ‘bcc:’ - done or not done, structuur in je mail en to-the-point antwoorden met je boodschap. En met een praktisch proef op de som werd het extra duidelijk dat we er dus niet van uit mogen gaan dat iedereen snapt wat je bedoelt. Om te eindigen na een geslaagde, leerrijke hands-on opleiding met een zéro inbox, want lezen is beslissen!

  • Opleiding email zero inbox
  • Opleiding email hands on
  • Opleiding email praktische proef
Inspirerende sessies

Inspirerende sessies uit het werkveld

Na de opleiding volgenden nog enkele sessies van collega’s waar we kennis maakten met LISA gevisualiseerd binnen Power BI, de nieuwigheden binnen Toolland en nog zoveel meer…

En dan… elkaar terugzien op de receptie en tijdens een heerlijk Italiaans buffet!

De CCE-Kick Off, welke gewoonlijk in onze grote vergaderzaal plaats vond, werd voor de eerste maal in GC De Kluize te Oosterzele georganiseerd. Een comfortabele theaterzaal voor de sessies te volgen en een degelijk uitgeruste foyer voor een hapje en een drankje te nuttigen, een ideale locatie. Voor herhaling vatbaar!

  • Personeelsevent2022 receptie
  • Personeelsevent2022 italiaans buffet
  • Personeelsevent2022 elkaar terugzien