BattleKarting, let the games begin!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, met een grote delegatie spelers en enkele supporters, zakten we af naar Kortrijk Xpo. Deze keer niet voor een beurs Meat Expo of Intrafood, maar wel voor BattleKarting !!!

Karts

Witte elektrische karts stonden klaar voor een levensgroot videogame om met elkaar en tegen elkaar te spelen en te strijden voor een podiumplek en eeuwige roem.

Let the battles begin! Let’s play!

Race

Een raket lanceren, een olievlek achterlaten, jezelf beschermen tegen de collega’s met een schild tijdens de Battle Race. Aansluitend een spelletje voetbal, het was samenwerken om de 2 ballen uit ons doel te houden en te scoren in het doel van de tegenstanders. Wat voor chaos over strategie bij het ene team was, zorgde dan weer voor opportuniteiten bij het andere team. 😊 En zo waren er nog spelletjes. Een leuke ervaring en FUN!

Na al dat spelen kwamen de hongerige magen. Ter plaatse, heerlijk genietend van een frietje en een stevige hamburger, konden we de strijdbijlen begraven. Een mooie afsluiter van de werkweek, een goede inzet van het weekend. De sfeer zat TOP!

  • Drinks
  • Winnaars
Groepsfoto karting