Kick Off 2024, de aftrap van een productief, veilig jaar

Groepsfoto GC De Kluize 2024

Vrijdag 23 februari was een bijzondere dag vol energie en inspiratie tijdens onze jaarlijkse kick-off in GC De Kluize te Oosterzele. Met het ganse CCE-team hebben we de dag doorgebracht in een sfeer van samenwerking en vernieuwing, waarbij we de focus legden op de boeiende projecten waar we momenteel aan werken en de spannende uitdagingen die ons te wachten staan in het komende jaar.

Een opmerkelijk hoogtepunt van de dag waren de presentaties van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen ons bedrijf over diverse domeinen. De expertise en toewijding binnen ons team hebben een significante impact gehad op de technologische vooruitgang van Claerhout Computer Engineering.

EHBO

Tijdens de kick-off hebben we ook stilgestaan bij het belang van veiligheid en welzijn op de werkvloer. Hierin heeft onze collega Kris een vooraanstaande rol gespeeld door een EHBO-opleiding te geven aan onze medewerkers. Zijn toewijding aan het welzijn van het team is bewonderenswaardig, en de EHBO-opleiding genoot de waardering van zijn collega’s. Het benadrukt niet alleen het belang van een veilige werkomgeving, maar versterkt ook de onderlinge band tussen collega's.

NIS2 cyberhygiene

Daarnaast hebben we een training over Security Awareness georganiseerd, wat een essentieel onderdeel is van ons NIS2 Compliance Traject. Het is van vitaal belang om bewustzijn te creëren over beveiligingskwesties, en deze training bood het CCE-team waardevolle inzichten en sensibilisering om onze systemen en gegevens te beschermen.

Kortom het was een zeer geslaagde dag waarin we niet alleen onze projecten en uitdagingen bespraken, maar ook de veiligheid en het welzijn van ons team centraal stelden. We kijken uit naar een productief en veilig jaar voor ons allemaal.

  • Fijnproeversbuffet
  • Personeelsevent GC De Kluize 2024