Nieuw logo Alfa Informatic

We blijven evolueren en investeren.

Al meer dan 30 jaar helpen wij bedrijven bij het verbeteren, digitaliseren, automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

Alfa Informatic 2022

Met het nieuwe jaar geven we de aftrap van het nieuwe logo van Alfa Informatic, welke nauw aansluit bij het logo van Claerhout Computer Engineering. We zijn 1 aanspreekpunt voor al uw IT-vragen, zowel hardware als software. Claerhout Computer Engineering, uw partner voor LISA ERP en financiële software. Alfa Informatic, uw partner voor uw IT-infrastructuur.

Waarvoor staat Alfa Informatic?

Klok pexels stas knop 1537268

24/6 IT-diensten

Lig niet wakker van je IT. Ons team van gecertificeerde specialisten zorgt voor een perfecte werking zodat jij kan focussen op wat écht telt voor jou. Support buiten de kantooruren en in het weekend is mogelijk met een Extended Support-contract.

Itbeheer pexels kristopherk 288530

IT-beheer

Besteed je IT-beheer uit aan Alfa Informatic. Wij werken in tandem met je IT-verantwoordelijke of nemen het volledige beheer op ons.

Beveiliging, Helpdesk, Installatie, Monitoring, Onderhoud, Netwerk- en serverbeheer, een volledige ontzorging.

Itoptimalisatiepexels photomix company 106344

IT-optimalisatie

Elke organisatie heeft vandaag, dankzij de cloud, toegang tot de beste IT-oplossingen, aan een scherpe prijs. Echt succesvolle organisaties hebben de basis op orde, maar zetten IT ook in om meer resultaat te behalen. Dat doen ze door middel van optimalisaties zoals:

ERP & FIN, Rapportering, IT-audit, IT-strategie, kostenanalyse, processen optimaliseren, verkoop & marketing automatisatie, WIFI analyse

Cybersecurity pexels tima miroshnichenko 5380665

Cybersecurity

Cybersecurity en IT-beveiliging zijn van groot belang. Je moet je organisatie beschermen tegen allerlei bedreigingen zoals hackings, virussen, spam, cryptolockers en malware met de juiste oplossingen.

Advanced Threat Protection, Antivirus, Endpont Detection & Response, Firewalls, Advanced Threat Protection, IT-security, Network security, Testing