Begin je beleving van AI met Copilot

Copilot Microsoft 365 tenant

Denk anders na over werk met Copilot en benut de productiviteitsvoordelen van AI voor jouw onderneming.

Copilot is een zeer veelzijdige tool die veel verder gaat dan alleen een chatbot. Het integreert met populaire Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, Outlook, Teams en PowerPoint, waardoor het een handige digitale assistent wordt voor dagelijks gebruik. Bovendien, volgt het de beveiligingsinstellingen van je Microsoft 365 tenant.

Alfa Informatic is gecertificeerd als Microsoft Solutions Partner voor Modern Work, waardoor we een waardevolle partner zijn voor organisaties die deze tools willen gebruiken en hierbij hun Microsoft 365 tenant optimaal willen beveiligen.

Voorbeelden van de kracht van Copilot voor jouw onderneming:

Geef je team sneller updates van een teamsvergadering, Copilot vat voor jouw de vergadering samen en stelt vervolgens een e-mail op met de hoogtepunten voor je team.
Vraag de samenvatting op van een vergadering waar je niet bij kon zijn.
Plan efficiënter vergaderingen in, Copilot controleert de beschikbaarheid en stelt enkel mogelijke tijdslots voor.
Helpt bij de opstelling van e-mails, Copilot begrijpt wat de gebruiker wil versturen en stelt suggesties voor om de taal en toon in de mail aan te passen in functie van het onderwerp.
Prompt lanceren binnen Copilot voor een presentatie van vijf slides gebaseerd op een Word document te creëren. Naast de licentie van Copilot is een Microsoft 365 Business Premium. Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 E3 of E5 nodig.

Wilt u meer weten over één van onze diensten? Of hebt u een specifieke vraag?