Bedrijf

5 redenen om te solliciteren bij CCE

1. Innovatieve kmo

Je komt terecht in een dynamisch softwarebedrijf met heel wat opportuniteiten voor persoonlijke ontwikkeling. Het 50-koppig team van CCE is gedreven, op een enthousiaste en collegiale manier!

129796 F0146 CCEN

2. Groeien in ICT

Als gezonde kmo groeien we sterk, maar realistisch. De algemene tevredenheid en de kwaliteit van de klantenservice blijven absoluut prioritair.

129796 F0067 CCEN


3. Elke mening telt

Wat je functie bij CCE ook is, onze deur staat altijd open voor jouw ideeën. We stimuleren ons team om ownership op te nemen en initiatief te tonen. Zo groeit het bedrijf mee met jou en je collega's.

Touchscreen Allgro

4. Afwisselende dagen

Je werkt voor kmo’s uit diverse sectoren en helpt mee aan de ontwikkeling van ons modulair ERP-pakket op maat van de klant. Je haalt voldoening uit een afwisselende job die menselijke relaties op de eerste plaats zet en die elke dag een andere uitdaging in petto heeft!

129796 F0213 CCEN

5. Time for fun

‘Follow LISA’ en stap binnen in jouw toekomstige werkomgeving. Bij CCE heerst een warme sfeer en we werken met de laatste nieuwe technologieën. Op vrijdagavond sluiten we de werkweek af met onze ‘happy hour’. Denk je dat zo’n job alleen in Brussel kan? Nee hoor, welkom in de filevrije omgeving van Oosterzele (E40, afrit 15 Wetteren). Oh ja, doe je volgend jaar mee aan onze Highland Games?

"Wil je je laten inspireren door de vele collegiale contacten? Solliciteer nu!"